pondělí 26. března 2012

Teplo teplo teplo

Jaro je tu, všimli jste si? I když na horách se sníh ještě drží (a nechce se pustit), tak v Praze už se zvedá rtuť v teploměrech. Třídím fotky ze zimy a už se těšim až odložim kabát. Ve zkratce:  povedený jablečný muffiny, pan bf na longboardu, slavení ničeho konkrétního, pár z hor (bobová dráha mezi sněhem jupí), pár plesových, věnec nalezený v jedné skautské klubovně, výtahová, a dnešní oranžový outfit. Jedemé 












Outfit ples: punčochy F&F, sukně Zalekua, tílko Tezenis, svetřík Pimkie a kabelka sekáč; druhý ples: šaty sekáč. Outfit výtah: boty F&F, punčocháče Tezenis, kraťasy, kabátek, šála i klobouček vše sekáč. Outfit orange: boty F&F, návleky sekáč, punčocháče Tezenis, kraťasy Warehouse sekáč, tílko Target, svetřík sekáč.

Jinak jsem nadšená právě z punčocháčů z Tezenis, stojí jen 80 kč a ani jednou se mi zatím neprotrhly. Je to taky přijemnej přechod od vlněných punčocháčů protože je to něco mezi tím a legínama. Škoda jen, že nemají i veselejší barvy.
Poslední dobou zjišťuju, že většinou nosim oblečení jen šedo-černo-bílé a doplňuju barevnýma doplňkama. Fajn... ale už se těšim až vytáhnu sandále a pořádný barvy :)

Song of the day (od K): 

Žádné komentáře:

Okomentovat